Velkommen til
www.lanse.dk
Hjemmeside

Ejerforeningen Nordbanegade 20-22/Vedbækgade 14-16.

 

Alle beboere bedes underskrive og aflevere sidste side I husreglerne.
Har du ikke en printer til at skrive husreglerne ud på, kan husreglerne
hentes I papirform I vaskekælderen.


Klik her for at hente vejledning og husregler.

 

                                              

           Vi er nu tilsluttet Parknet, se mere under internet.

 

                  Beboerne henstilles til at tage et askebærger, en dåse eller lignende med, når de går ned for at ryge, så der ikke ligger cigaretskodder I blomsterkummerne og over  hele fortovet.

I bedes venligst lade være med at lægge måtten I klemme, for at holde døren åben.
Benyt krogene der sidder bag på dørene, så måtterne ikke bliver ødelagt.

 

Sådan kan du tjekke om du er på det gamle vandsystem

Du går ud på bagtrappen og over din dør sidder der 2 vandrør der går ind i din lejlighed, det ene er koldt vand og det andet er varmt vand.

Der sidder et håndtag på begge rør og dem drejer du 90 grader, så er der lukket for vand til din lejlighed fra det nye system.

Er du i tvivl om du har fået lukket rigtigt for vandet, så prøv at åbne vandhanerne i køkkenet og kommer der vand ud, har du ikke fået lukket rigtigt på hanerne i opgangen, kommer der ikke vand ud, har du fået lukket rigtigt for vandet.

Så går du ud på toilettet/badeværelset og åbner for vandhanen og kommer der vand ud, så er den på det gamle system og så du tester også toilettet og når du trykker på skyl knappen kommer der vand ud, fordi cisternen er fyldt op automatisk efter sidste gang du har brugt skylknappen, så derfor venter du 5 minutter og så trykker du igen på skylknappen og kommer der vand ud igen, så er den på det gamle system. 

 

20-9-2022